TOKİ BAŞVURULARI BAŞLADI

İlçe vatandaşlarının konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik,Toki bavuruları başlamıştır. Toki ile Van Çaldıran Kaymakamlığı işbirliği çerçevesinde, ön talep toplama yöntemiyle “Van, Çaldıran” Toplu Konut Projesi geliştirilmiştir. Söz konusu proje kapsamındaki konutların satış işlemlerinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Çaldıran Şubesi bankacılık hizmeti verecektir. Söz konusu taşınmazlara ilişkin olarak, ilgili Banka Şubesince, yazımız eki satış talimatı doğrultusunda başvuru alımına yönelik iş ve işlemler yürütülecek olup, Bankaca tüm başvuru sahiplerine, başvuru grubuna uygun bilgiler doldurulmak ve başvuru kategorisi işaretlenmek kaydıyla, ekte bulunan Başvuru ve Satın Alma Taahhütnamesi imzalattırılacaktır.

web ilanı

başvuru ve satın alma taahütnamesi

satış talimatı