Çaldıran İlçesinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Çaldıran ilçesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bir kafede düzenlenen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkanı Şefik Ensari, Tugay Komutanı Piyade Albay Özkan Kantemir, Tabur Komutanı Piyade Yarbay Sezgin Tosun, Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, 1. Hudut Tabur Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Yusuf Kaplan, Jandarma Asayiş Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Şefik Ensari ile birlikte misafirlerle tek tek bayramlaşan Kaymakam Dundar tek tek baylaştlar.
Belediye Başkanı Şefik Ensari ise” Bayramlar; küskünlüklerin yerini barışa, kavgaların yerini kardeşliğe, birlik ve beraberliğe bıraktığı çok önemli günlerdir. Bu duygularla sizlerin ve tüm İslam aleminin ramazan bayramını tebrik ediyorum“ ifadelerini kullandı.