Çaldıran’da korona virüs nedeniyle kapanan banka şubesini Belediye dezenfekte etti

Çaldıran ilçesindeki Ziraat Banka şubesi korona virüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı.

Çaldıran ilçesinde banka çalışanlarından birinin rahatsızlanması sonucunda yapılan korona virüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine Ziraat Bankası Çaldıran Şubesi tedbir amaçlı pazartesi gününe kadar kapatıldı. Alınan karar neticesinde kapalı olan banka şubesine sabah saatlerinde gelen vatandaşlardan bazıları ATM’lerden ihtiyaçlarını giderirken bazıları ise bankadan işlem yapamadan geri döndü.
Banka şubesinin dezenfektan çalışmalarının yapıldığını belirten Belediye Başkanı Şefik Ensari, “İlçemizde bulunan tek devlet bankamızda çalışan bir kardeşimizin test sonucunun pozitif çıkmasının ardından tedbir amaçlı bankamız pazartesi gününe kadar çalışmalarına ara vermiş bulunmaktadır. Belediyemiz ekiplerince bankamızda dezenfektan çalışmalarını tamamladık. Pazartesi inşallah çalışmalarına devam edecek. İlçemizde kamu kurum ve kuruluşlarında rutin olarak dezenfektan çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.