– Kaymakam Dundar ile Başkan Ensari, şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı

Çaldıran Kaymakam Tekin Dündar, Belediye Başkanı Şefik Ensari ve beraberindekiler ile birlikte şehit yakınları ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı

Çaldıran Kaymakam Tekin Dündar, Belediye Başkanı Şefik Ensari ve beraberinde Tuğay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Özkan Kantemir, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki, Şehit Aileleri Gazileri Dul Yetimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Çınarağaç, Çaldıran İlçe Müftü Vekili Muhammed Şakir ile birlikte Tendürek Dağı eteklerinde bulunan Yaşkütük ve Yukarı Yanıktaş mahallelerinde bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek bayramlaştılar.
Belediye Başkanı Şefik Ensari yaptığı açıklamada ”Onbir ayın sulatanı Ramazanı hüzünle geride bırakarak Ramazan bayramının coşkusunu şehit aileleri ve gazilerimizle paylaşmanın onurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Devletimiz her zaman şehit aileleri ve gazilerimize desteklerini devam etmişlerdir. Çaldıran Belediyesi olarak bizler de hayatlarını vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna feda eden aziz şehit ailelerimiz ve gazilerimiz yanında olduğumuzu belirtir üzerimize düşebilecek maddi ve manevi fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Ülkemizin uğruna şehadet şerbetini içen şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere yadigar olarak kalmışlardır. Tüm şehit aileleri ve gazilerimizin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Kaymakam Dundar, Başkan Ensari ve beraberindekilere şehit ve gazi ailelerince verilen ikramların ardından mahallelerden ayrıldılar.